divendres, 15 de maig del 2020

Recepta: bolletes de dolço de llet, galletes i coco.

Bon dia!

Avui vos proposam fer una recepta de cuina molt senzilla. Es tracta de fer unes bolletes amb pastanagues, almívar de llet ("dulce de leche) i galletes tipus craker (sense sal).

Aquí teniu els INGREDIENTS que necessitarem:


  1. 150 gr galletes tipus craker (que no tinguin sal) 
  2. 200 gr almívar de llet ("dulce de leche" en castellà).
  3. Coco rallat o birutes de xocolata per decorar.
  4. (150gr aproximadament de pastanagues) (3 pastanagues)
PREPARACIÓ:
  • Pelam i posam a bollir les pastanagues (40')
  • Capolam les galletes de manera que quedin pràcticament fetes pols, podem començar a fer-ho amb les mans i després podem emprar un robot o batedora.
  • Mesclam amb l'almívar de llet t i les pastanagues capolades ("aplastadas").
  • Una vegada està tot mesclat, anam fent bolletes amb les mans i les passam pel coco o les birutes de xocolata (si ho posau dins un tassó vos resultarà més fàcil).
  • Finalment les posam 15' a la gelera i les podem guardar dins una carmanyola.




Si voleu ampliar l'activitat poden fer les següents fitxes:

  1. Escriure nom
  2. Fer dibuix de l' activitat feta
  3. Pintar el dibuix.


  1. Escriure nom
  2. Repassar el nom dels ingredients amb llapis i retolador, després els copiam abaix (l'adult pot ajudar al nin/a que li resulti més difícil)
  3. Pintar els dibuixos.