Avui vos proposam fer una recepta de cuina molt senzilla. Es tracta de fer unes bolletes amb pastanagues, almívar de llet ("dulce de leche) i galletes tipus craker (sense sal).
Aquí teniu els INGREDIENTS que necessitarem:
- 150 gr galletes tipus craker (que no tinguin sal)
- 200 gr almívar de llet ("dulce de leche" en castellà).
- Coco rallat o birutes de xocolata per decorar.
- (150gr aproximadament de pastanagues) (3 pastanagues)
PREPARACIÓ:
- Pelam i posam a bollir les pastanagues (40')
- Capolam les galletes de manera que quedin pràcticament fetes pols, podem començar a fer-ho amb les mans i després podem emprar un robot o batedora.
- Mesclam amb l'almívar de llet t i les pastanagues capolades ("aplastadas").
- Una vegada està tot mesclat, anam fent bolletes amb les mans i les passam pel coco o les birutes de xocolata (si ho posau dins un tassó vos resultarà més fàcil).
- Finalment les posam 15' a la gelera i les podem guardar dins una carmanyola.