Avui vos proposam una recepta de magdalenes de xocolata, per fer-les necessitareu els següents ingredients:
- 1 tassa farina (140 gr)
- 1 ou
- Mig tassó aigua calenta.
- 2 cullarades soperes sucre
- 2 cullarades soperes de mel
- 3 " cacao en pols.
- 1 cullarada sopera mantega. ("mantequilla")
- 1 cullaradeta (petita) bicarbonat.
- " llevat
- Pepites de xocolata o xocolata de fondre trossejat. (Aproximadament 150 gr)
PREPARACIÓ:
(Precalentam el forn a 200 ºC)
- Començam per tamisar els ingredients secs: farina, cacao, bicarbonat i llevat i els mesclam.
- A continuació mesclam els humits i afegim el sucre.
- Finalment es mescla a poc a poc els ingredients líquids dedins els secs, i introduim la mescla 30' a la gelera.
4. Posam dedins motlles de magdalenes, hem d'omplir només 1 dit aproximadament.
5. Enfornam 20' a 180 ºC. (Sense obrir el forn, vigilant des de defora)
Com sempre podeu ampliar l'activitat amb aquesta fitxa on s'ha de:
- Escriure el nom
- Repassar les lletres amb llapis i retolador.
- Repassar totes les lletres M, que estan dedins la magdalena amb llapis i retolador.
- Fer un dibuix lliure de l'activitat.