divendres, 12 de juny del 2020

Recepta: Magdalenes de xocolata

Bon dia!
Avui vos proposam una recepta de magdalenes de xocolata, per fer-les necessitareu els següents ingredients:



  • 1 tassa farina (140 gr)
  • 1 ou
  • Mig tassó aigua calenta.
  • 2 cullarades soperes sucre
  • 2 cullarades   soperes de mel
  • 3              "                  cacao en pols.
  • 1 cullarada sopera mantega. ("mantequilla")
  • 1 cullaradeta (petita) bicarbonat.
  •     "   llevat 
  • Pepites de xocolata o xocolata de fondre trossejat. (Aproximadament 150 gr)

PREPARACIÓ:

(Precalentam el forn a 200 ºC)
  1. Començam per tamisar els ingredients secs: farina, cacao, bicarbonat i llevat i els mesclam.
  2. A continuació mesclam els humits i afegim el sucre.
  3. Finalment es mescla a poc a poc els ingredients líquids dedins els secs, i introduim la mescla 30' a la gelera.

     4. Posam dedins motlles de magdalenes, hem d'omplir només 1 dit aproximadament.
     5. Enfornam 20' a 180 ºC. (Sense obrir el forn, vigilant des de defora)


Com sempre podeu ampliar l'activitat amb aquesta fitxa on s'ha de:
  1. Escriure el nom
  2. Repassar les lletres amb llapis i retolador.
  3. Repassar totes les lletres M, que estan dedins la magdalena amb llapis i retolador.
  4. Fer un dibuix lliure de l'activitat.